Go4Cruise

Uw 24/7 cruise-adviseur
uw cruise is onze passie

Onze cruisepartners
NCL Freestyle cruises
Holland America Line
MSC cruises

NCL - Norwegian Cruise Line

Stacks Image 3546
De vloot van NCL, Norwegian Cruise Lines, bestaat uit moderne cruiseschepen voorzien van alle faciliteiten en comfort die U mag verwachten op een 4 sterren cruiseschip.
Bij NCL vindt zowel de nieuwe als de meer ervaren cruiser zijn gading en de sfeer aan boord is een aangename mix tussen Amerikaanse fun, Zuideuropese gemoedelijkheid en Noordeuropese degelijkheid.
Wat NCL uniek maakt, is de door Belgen zeer geapprecieerde formule van "Free Style Cruising”; meer hierover op de NCL pagina’s op deze website.

Premium All Inclusive

NCL Norwegian Premium All Inclusive

GENIET VAN EEN NIEUW GEVOEL VAN VRIJHEID OP ZEE
NORWEGIAN’S
PREMIUM ALL INCLUSIVE
Meerwaarde – meer dan €1.400 per hut

 • INBEGREPEN: UITGEBREIDE SELECTIE 1e KLAS ALCOHOLISCHE DRANKEN
 • INBEGREPEN: FRISDRANKEN EN FLESSENWATER
 • INBEGREPEN: SERVICETOESLAGEN EN FOOIEN
 • INBEGREPEN: GESELECTEERDE KOFFIESPECIALITEITEN BIJ DE MAALTIJDEN

VOOR GASTEN IN THE HAVEN EN SUITES:
+ SPECIAAL DINERPAKKET, INTERNETPAKKET EN BOORDTEGOED

Holland America Line

Stacks Image 3561
Al meer dan 140 jaar is Holland America Line leidinggevend in de cruisewereld en brengt het zijn gasten naar exotische bestemmingen overal ter wereld. Als u op zoek bent naar comfortabele en ruime zeeschepen, een bekroonde service, vijfsterrenmaaltijden, een ruime keuze aan activiteiten, verrijkende programma's en fascinerende routes over de hele wereld, kies dan voor Holland America Line.
Vandaag biedt de vloot van Holland America Line met 15 elegante, middelgrote schepen meer dan 500 cruises per jaar aan naar alle zeven de continenten.
Cruises hebben zowel populaire als minder bekende havens als bestemming in de Caraïbische Eilanden, Alaska, Europa, Mexico, Zuid-Amerika, het Panamakanaal, Australië, Nieuw-Zeeland en Azië - tevens biedt Holland America Line unieke reizen naar de Amazone, Antarctica en uitgebreide “Grand Voyages”.
Naast aantrekkelijke bestemmingen bieden wij unieke programma's zoals de kookdemonstraties van het Culinary Arts Center, digitale workshops gesteund door Windows® en de Holland America Line Collecties van speciaal gekozen excursies aan wal.
Holland America Line is trots op de lange traditie van buitengewone vakantie-ervaringen.
Dankzij de Signature of Excellence® investering van $ 500 miljoen zijn die ervaringen nu buitengewoner dan ooit tevoren.
Signature of Excellence verbeteringen betreffen vrijwel alle onderdelen van de moderne schepen, van nieuwe voorzieningen en gemeenschappelijke ruimtes tot extra service en gemak.
Stacks Image p52834_n2
Wegens enorme succes in 2015 en 2016, herneemt Holland America Line ook dit jaar haar Explore 4 vroegboekactie voor cruises in 2018.

Het Explore4 pakket omvat gratis uitgebreid drankenpakket, een extra diner in het à la carte restaurant Pinnacle Grill zonder toeslag, extra verlaagde tarieven voor 3e en 4e persoon in de kajuit en flexibele boekingsvoorwaarden.
Wie een suite boekt ontvangt bovendien een extra boordkrediet (tot 200 € per kajuit.Actie eindigt op 17 november 2017.

Actie eindigt op 17 november 2017.
Nog …

MSC Cruises

Stacks Image 5021
MSC Cruises’ bakermat is de Middellandse Zee.
De mediterrane, zeg maar Italiaanse manier van leven nemen we mee waar we ook varen. Liefde voor kinderen, familie, de zee en een lekkere, verse keuken.
De ultramoderne vloot van 12 schepen vaart het hele jaar door in de Middellandse Zee, Noord-Europa, Zuid-Amerika, Caraïben & Antillen, Rode Zee en Zuid-Afrika.
Geavanceerde technologie zorgt bovendien voor een minimale impact op de leefomgeving. Er wordt voortdurend gefocust op een duurzaam beheer aan boord.
Voor de kids zijn er speelclubs, uitgebreide animatie en speciale eetmogelijkheden. Voor de volwassenen zijn prachtige wellness- en spacentra met adembenemende uitzichten, sportvelden en fitnesscentra, en avondshows die doen denken aan Cirque du Soleil.
MSC Cruises werd al meerdere keren door representatieve Belgische en buitenlandse vakbladen verkozen tot Cruise Product van het jaar .

Winterzon
2e persoon à 50 %

MSC winterzon = 2e pers; à 50 %
MSC wintercruises = Zonnige prijzen !
De tweede persoon reist tegen de helft van de prijs en de zon is gegarandeerd!
De korting is geldig op een groot en divers aanbod aan bestemmingen:
 • Caribisch gebied, met vertrek van Miami aan boord van de MSC Divina of vertrek van Cuba aan boord van de MSC Opera.
 • Middellandse Zee, vertrek vanuit Genua aan boord van de MSC Meraviglia of MSC Orchestra.
 • Emiraten, vertrek vanuit Dubai of Abu Dhabi aan boord van de MSC Splendida.
Deze speciale aanbieding geldt voor reserveringen van 19 september tot 20 oktober voor vertrekken van november 2017 tot april 2018.
Cuba&Caraiben
MSC wintercruise Cuba en Caraïben

MSC DIVINA
7 tot 14 n. vanuit Miami
MSC OPERA
7 n. vanuit Havana

2e persoon
-50 %

Middell.Zee
MSC wintercruises Middellandse Zee

MSC MERAVIGLIA
7 n. vanuit Genua
MSC ORCHESTRA
10 tot 12 n. vanuit Genua

2e persoon
-50 %

Emiraten
MSC wintercruises Emiraten

MSC SPLENDIDA
7 nachten vanuit
Dubai of
Abu Dhabi

2e persoon
-50 %

Cruises met verlaagde prijs (50 % korting 2e persoon)
 • Middellandse Zee met MSC Orchestra, 10 - en 11-daagse cruise, vertrek Genua 14 november, 7 ,17 en 28 december, 9 en 19 januari, 6,16 en 27 maart, 8 april . Vanaf 699 € p.persoon.
 • Middellandse Zee met MSC Meraviglia, 1-weekse cruise, vertrek Genua 25 februari, 4 en 11 maart. Vanaf 539 € p.persoon.
 • Cuba/Caraïben met MSC Opera, 1-weekse cruise, vertrek Havana 2,16,23 en 30 december, 13,20 en 27 januari, 3, 10 en 17 februari, 3,10 en 17 maart. Vanaf 399 € p.persoon
 • Caraïben met MSC Divina, 1-weekse cruise, vertrek Miami 25 november, 2,9 en 16 december. Vanaf 555 € p.persoon. (*)
 • Caraïben met MSC Divina, 11-daagse cruise, vertrek Miami 3 en 25 januari, 4 en 25 februari.
 • Emiraten met MSC Splendida, 1-weekse cruises, vertrek Dubai 3,10,17 en 24 maart.vertrek Abu Dhabi 4,11,18 maart. Vanaf 529 €
(*) Zelfde vertrekdata ook mogelijk in 2-weekse combi-cruises.