Offerte-aanvraag

Met onderstaand formulier kan U, voor de door U gekozen cruise, een vrijblijvende prijsofferte aanvragen.
Op basis van de door U ingebrachte gegevens en wensen, zal Go4Cruise U een gedetailleerde prijsofferte doorsturen.
De prijzen, tarieven en eventuële speciale voorwaarden zijn geldig en gegarandeerd voor een periode van 48 uur, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld op de prijsofferte.
Indien op de door U aangeduide cruise geen beschikbaarheid is voor het gevraagde type kajuit, dan ontvangt U een alternatief voorstel dat zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen.
Belangrijk:
Elke prijsofferte geldt gebruikelijk voor 1 kajuit en max 4 personen; wenst U een prijsofferte te ontvangen voor meer dan 1 kajuit (max. 3 kajuiten) voor dezelfde cruise en voor een kajuit van hetzelfde type dan kan U dat melden in het vak "Speciale wensen" onderaan.
Aanvragen voor meer dan 3 kajuiten te mailen aan onze speciale afdeling "groups@go4cruise.be"

Zoals U kan merken is dit formulier enkel geschikt voor aanvraag van een prijsofferte voor één van onze 3 partners: NCL Cruises, Holland America Line en MSC cruises; wenst U een prijsofferte te ontvangen van een andere cruisemaatschappij dan kan U uw aanvraag per mail sturen aan "offerte@go4cruise.be"

Om fouten en/of misverstanden te vermijden kan over de ontvangen offerte enkel via geschreven media gecommuniceerd worden (email, webformulier).

Hieronder voor alle deelnemers voornaam, naam en leeftijd invullen aub

Hieronder uw voorkeur invullen aub (soms meerdere keuzes mogelijk)


Speciale wensen (vb ligging kajuit ) of vragen (opties, extra diensten …)

Spamtest