Go4Cruise

Uw 24/7 cruise-adviseur
uw cruise is onze passie

Stacks Image 853

MSC voordeeltarieven, maximaal profiteren

MSC cruises zijn het ganse jaar door voordelig geprijsd, zeker wanneer U rekening houdt met de kwaliteit van de service, de luxe aan boord van prachtige schepen en de vele voorzieningen waarvan U tijdens de cruise aan boord kan genieten. Bovenop de interessante tarieven heeft MSC nog een heleboel extra prijsvoordelen en kortingen voor wie aan bepaalde voorwaarden voldoet. Hierbij een overzicht.
 • Vroegboektarieven

  Open or Close
  Hoe vroeger U boekt, hoe meer U bespaart. Het speciale vroegboektarief beloont klanten die hun vakantie lang voor vertrek kunnen reserveren. De beschikbaarheid voor vroegboektarieven is wel beperkt per afvaart/schip, dus wie eerst komt, eerst maalt. MSC vroegboektarieven voor het winterseizoen kunnen geboekt worden tot 2 maanden voor vertrek, voor het winterseizoen tot 5 maanden voor vertrek.
 • Dagtarief, alléén vandaag geldig

  Open or Close
  Kan U door omstandigheden niet genieten van het vroegboektarief dan heeft U misschien meer geluk voor het speciale “Beste tarief van de dag”. Door een zeer geperfectioneerd computergestuurd systeem worden alle beschikbaarheden per cruise nauwkeurig en dagdagelijks gevolgd en op basis van deze gegevens worden tarieven automatisch en permanent bijgestuurd om de verkopen voor specifieke afvaarten te stimuleren. Deze variabele tarieven kan U niet terugvinden in de MSC brochure en zijn pas definitief op het moment van de reële booking. Go4Cruise heeft een directe toegang tot deze speciale dagtarieven en kan U dus op elk moment en voor elke cruise gegarandeerd het op dat ogenblik laagste geldend tarief garanderen.
 • Happy Family, samen op cruise

  Open or Close
  Bij MSC cruises reizen kinderen onder 18 en verblijvend in de kajuit van hun ouders of 2 volwassenen behalve de haventaksen en de vluchten in het Fly&Cruise pakket, volledig gratis.
  Maar MSC heeft ook speicaal gunstige tarieven voor gezinnen en families die niet in dezelfde kajuit wensen te reizen.
  Bij het “Happy Family” - tarief verblijft U als gezin in 2 aanpalende kajuiten met tussendeur; een ideale formule voor wie tegelijk een beetje privacy wenst maar de kinderen toch in de onmiddellijke buurt wil. Niet alle MSC schepen beschikken over communicerende hutten en de beschikbaarheid is ook voor elke cruise en afvaart gelimiteerd. Reist U met 2 volwassenen en 2 kinderen dan bedraagt het speciaal Happy Family tarief grosso modo de prijs voor 3 volwassenen.
 • Tandem familietarief, ieder zijn eigen kajuit

  Open or Close
  Extra kajuit voor kinderen jonger dan 18 jaar.

  Geef uw kinderen de luxe van hun eigen kajuit* voor een zeer speciale prijs. Ouders betalen de reguliere vermelde tarieven, terwijl kinderen een gereduceerd tarief betalen in dezelfde Beleving.
  Voor de cruises van minder dan 9 nachten, zijn de prijzen per kajuit vanaf:
  €580 in een Binnenkajuit (€290 per kind), €680 in een kajuit met zeezicht (€340 per kind), €780 in een Balkonkajuit (€390 per kind).
  Voor de cruises van minder dan 10 nachten of langern zijn de prijzen per kajuit vanaf:
  €980 in een Binnenkajuit (€490 per kind), €1080 in een kajuit met Zeezicht (€540 per kind), €1180 in een Balkonkajuit (€590 per kind).
  Elk meereizend kind betaalt ook havengelden. Voor vertrekken in het hoogseizoen (juli en augustus) is de prijs onderhevig aan een supplement van €50 p.p. voor een cruise minder dan 10 nachten en van €100 p.p. voor een cruise van 10 nachten of meer.
  .
 • All in one familietarief, gezin met 1 volwassene

  Open or Close
  Bij MSC cruises reizen kinderen onder 18 en verblijvend in de kajuit van hun ouders of 2 volwassenen behalve de haventaksen en de vluchten in het Fly&Cruise pakket, volledig gratis.
  Maar ook de éénoudergezinnen worden bij MSC niet vergeten. In zo’n geval geniet ook het 1e kind (onder 18) van een mooie korting van 40 % .
 • Young & Young, speciaal voor tens en twens

  Open or Close
  Cruises zijn al lang geen privilege meer voor oudere en welstellende reizigers. MSC speelt dan ook graag in op de nieuwe trend waarbij ook meer en meer jongeren kiezen voor een cruisevakantie.
  Voor koppels (getrouwd of niet) die beide tussen 18 en 30 jaar oud zijn, is er bij MSC een speciale jongerenkorting variërend volgens gekozen hutcategorie en gaande van 10 tot 20 %
 • Senior club, speciaal voor + 65’ers

  Open or Close
  Senioren zijn ook voor MSC cruises een belangrijke doelgroep. Niet enkel omdat cruisevakantie perfect aansluiten bij hun vakantiewensen maar ook omdat senioren vaak buiten de drukke hoogseizoenperioden reizen. Daarom genieten + 65’ers bij MSC cruises van een extra korting variërend volgens de gekozen kajuitcategorie van 10 tot 20 %. Daarnaast is er voor de senioren die een balkonkajuit kiezen nog een extra MSC welkomstpakket bestaande uit een fles champagne, een smakelijk fijnproeversattentie, twee MSC champagneglazen en een exclusieve uitnodiging voor de Captain’s coctail.
 • Combinatietarief, 1 vakantie, 2 cruises

  Open or Close
  Wanneer U bij MSC twee of meer aansluitende cruises boekt van minstens 7 en maximum 11 nachten geniet U van het speciale combinatietarief , zijnde een bedrag gelijk aan 10 % van het tarief van de tweede cruise. Deze promotie is uitzonderlijk ook cumulatief met andere promoties uit de brochure en met de MSC clubkorting.
 • Special Honeymoon, voor pasgetrouwde koppels

  Open or Close
  Wat is er mooier dan een prachtige huwelijksreis aan boord van een luxueus cruiseschip gecombineerd met bezoeken aan romantische steden. MSC cruises verwelkomt pasgehuwde koppels dan ook met alle grandeur en laat hen bovendien genieten van een extra korting van 10 % wanneer het vertrek van de cruise binnen de zes maand na het huwelijk wordt aangevat.
 • Happy Anniversary, leuke verjaardagscadeaus

  Open or Close
  Valt uw verjaardag tijdens de cruise of viert U een zilveren of gouden bruiloft aan boord dan heeft MSC cruises een paar toffe verrassingen voor U in petto. Bovendien krijgen zilveren en gouden jubilarissen een extra bonus van resp. 250 en 500 € per kajuit.
 • Groepstarief, reeds vanaf 15 personen

  Open or Close
  Op zoek naar een originele reis met vrienden of voor uw bedrijf of vereniging dan is een cruise een absolute aanrader. Go4Cruise heeft al jaren ervaring met de organisatie van groepscruises à la carte volgens uw speciale wensen en mogelijkheden. Speciale programma’s en voordelige groepstarieven kunnen reeds vanaf 16 personen of 10 kajuiten. Vraag ons totaal vrijblijvend advies en offerte.
 • MSC tijdelijke promoties

  Open or Close
  Het ganse jaar door kan je bij MSC profiteren van tijdelijke speciale aanbiedingen . Niet enkel lastminute maar ook voor cruises naar bepaalde bestemmingen of ter gelegenheid van speciale éénmalige routes enz. De meest interessante aanbiedingen vind je op onze speciale MSC promotiepagina.
Bovenstaande speciale tarieven, voordelen en kortingen zijn onderworpen aan een aantal strikte voorwaarden en modaliteiten; ze kunnen beperkt zijn in tijd of niet of slechts gedeeltelijk van toepassing zijn voor bepaalde cruises, schepen of routes. Go4Cruise kan U op elk moment hierover informeren .
MSC cruises, uw voordelen


Het gebruik van informatie verzameld bij bezoek aan de Go4Cruise website is volledig conform de nieuwe GDPR privacy richtlijn.