Go4Cruise

Uw 24/7 cruise-adviseur
uw cruise is onze passie

MSC Cruises beleving

Kies zelf uw beleving, kies zelf uw tarief

MSC cruises is de eerste cruiserederij die “à la carte” cruisebeleving biedt, speciaal opdat de gast de cruise volgens eigen wensen en persoonlijke smaak zou kunnen beleven.

Bella

Stacks Image 876
Beleef een droomcruise met mensen die de oceanen beter kennen dan wie dan ook. De ‘Bella’ Beleving is de voordeligste manier om te genieten van het comfort en het leven aan boord van een elegant, modern cruiseschip. Ontspan in een goed uitgeruste kajuit en geniet van de grote verscheidenheid aan restaurants, die uitstekende Mediterraanse en internationale gerechten serveren, maar ook van een gastronomisch buffet – dat 20 uur per dag open is. Geniet van entertainment à la Broadway en een programma van dagelijkse activiteiten, georganiseerd door ons meertalig team. Maak gebruik van het zwembad, een panoramische fitnessruimte en de openlucht sportfaciliteiten om in vorm te blijven. Verdien tot slot ook MSC Club punten voor nóg meer voordelen op uw volgende cruise.

Fantastica

Nieuw: Flexi dineren

Nog meer flexibiliteit om het meeste uit Uw cruise te halen!
Op de MSC Meraviglia, MSC Seaside en MSC Seaview, kunnen uw klanten kiezen uit Classic dineren met eerste / tweede seating, of Flexi dineren met een voorkeurstijdstip. Keuze van het tijdsvenster kan gebeuren tussen de laatste 30 dagen en 48 uur voor het vertrek.
Aan boord kan het tijdstip voor de Flexi formule dagelijks veranderd worden, afhankelijk van beschikbaarheid, met voorbehoud van veranderingen
Stacks Image 890
Geniet van de mediterraanse manier van leven met een cruise gewijd aan comfort en flexibiliteit. Onze ‘Fantastica’ beleving biedt alle opties van ‘Bella’ plus extra voordelen. U kunt kiezen uit een aantal van onze meest prestigieuze kajuiten (inclusief Super Family Cabins indien beschikbaar) gelegen op de bovendekken met snelle toegang tot de liften en lounges. Maak gebruik van de vrijheid om, indien nodig, uw reservering te wijzigen inclusief namen en vertrekdata: zelfs annuleren is flexibel. Geniet 24 uur per dag van roomservice met gratis bezorging en keuze qua dinerzittijd in onze gastronomische restaurants. Maak plezier met gevarieerde activiteiten voor het hele gezin, zoals taalspelletjes en Master Chef kooksessies. Ook hier verdient u MSC Club punten!

Aurea

Stacks Image 892
Breng welzijn, verwennerij en gemoedsrust in het hart van uw cruise. Naast alle kenmerken van ‘Bella’ en ‘Fantastica’ biedt onze ‘Aurea’ Beleving een reeks van ontspannende voordelen voor lichaam en geest. U heeft voorrang bij het inschepen en u kunt daarna ontspannen in een elegante kajuit waar gratis wellnessproducten en een badjas en slippers voor u klaar liggen. Geniet van onbeperkt gratis drankjes 24u/24* bij elke maaltijd in een voorbehouden deel van het restaurant en toegang tot het exclusieve zonnedek (enkel voor volwassenen). Profiteer ook van een fantastisch spapakket inclusief een welkomstcocktail, een massage naar keuze uit het Spamenu, persoonlijke consultatie met de spadokter en onbeperkt gebruik van het Turks stoombad en sauna tijdens uw cruise. (enkel beschikbaar voor volwassenen) Zet koers naar pure ontspanning.

MSC Yacht Club

Stacks Image 894
Als het toonbeeld van elegantie en luxe op zee biedt MSC Yacht Club een cruise-ervaring als geen ander. Rijkelijk ingerichte suites, een exclusieve 24-uurs butlerservice en voorbehouden conciërgerie zijn slechts het begin. All-inclusive à la carte maaltijden geserveerd op elk gewenst tijdstip in het privé-restaurant, onbeperkt drankjes in alle MSC Yacht Club zones en uw mini-bar, exclusieve toegang tot The One Sun Deck en Top Sail Lounge zijn slechts enkele van die andere privileges. Dus als u op zoek bent naar exclusiviteit en privacy in een wereld vol keuze is MSC Yacht Club de ultieme oplossing

MSC Wellness

Stacks Image 7004
Om de nieuwe beleving te ontwerpen heeft een team van MSC Cruises een jaar lang samengewerkt met de wellness-, fitness-, voedings- en technologie-experts van Technogym. Dit resulteerde in een exclusief en persoonlijk programma met een breed scala aan activiteiten, faciliteiten en speciale privileges. De “Wellness Beleving” powered by Technogym is voorzien state-of-art fitness faciliteiten, speciaal gecreëerde drankjes en gerechten die de hele dag beschikbaar zijn, exclusieve activiteiten aan land en een lichaamsanalyse met een persoonlijke MSC Cruises Master Trainer gecertificeerd door Technogym.
Meer…

Vergelijk de service en faciliteiten van Bella, Fantastica, Aurea, Wellness en Yacht Club

MSC cruises tarievenplan


Het gebruik van informatie verzameld bij bezoek aan de Go4Cruise website is volledig conform de nieuwe GDPR privacy richtlijn.