Go4Cruise

Uw 24/7 cruise-adviseur
uw cruise is onze passie

Stacks Image 3860

MSC Meraviglia vaart !

De MSC Meraviglia zit vol met bijzondere eigenschappen die de perfecte ervaring op zee kan bieden voor elk seizoen. Aan boord kunt u genieten van uitstekende, authentieke eetgelegenheden en entertainment met prachtige panoramische uitzichten, een innovatieve lounge met zicht op zee. En een overdekte promenade, gelegen op twee dekken met een 480 m2 LED-dome en een spectaculair amusementszone verbonden met het openlucht waterpark.
Stacks Image 15729
Stacks Image 15732
Stacks Image 15734
Stacks Image 15736
Stacks Image 15738
Stacks Image 15740
Stacks Image 15742
Stacks Image 15744
Stacks Image 15746
Stacks Image 15748
Stacks Image 15750
Stacks Image 15752
Stacks Image 15754
Stacks Image 15756
Stacks Image 15758
Stacks Image 15760
Stacks Image 15762
Stacks Image 15764
Stacks Image 15766
Stacks Image 15768
Een gastronomische ontdekkingstocht
Een keuze uit 12 verschillende eetgelegenheden belooft iets bijzonders voor ieder wat wils.
Ontdek de bars en lounges aan boord.
Geniet van een verfrissing en ontspanning in de ideale sfeer op elk moment van de dag.
Fabuleus entertainment op zee.
Geniet van exclusieve wereldklasse shows uitgevoerd in innovatieve locaties zoals de Carousel Lounge en de multifunctionele karaoke bar, comedy club, de TV-studio Bar. De jongere gasten kunnen profiteren van een super-pretpark met sportcentrum om te sporten, spelletjes overdag te spelen en feesten tot in de vroege uren. De hele familie kan genieten van uren plezier in een van de meest omvangrijke en spannende waterparken op zee.
Kies uit een grote verscheidenheid van elegante accommodatiemogelijkheden. Ontdek tevens de familiehutten en duplex suites met een eigen bubbelbad.
MSC Yacht Club

Royal Suite
Tweepersoonsbed, grote kleerkast. Badkamer met bad en douche.
Airconditioning, interactieve TV, telefoon en kluis. Wifi beschikbaar (tegen betaling). Bar, koelkast en Nespresso.
Oppervlakte ongeveer 65 m² met een balkon van 40 m² en een eettafel met een privé bubbelbad.
De voordelen van de MSC Yacht Club

Deluxe Suite
Alle bedden kunnen zowel enkel als tweepersoons zijn (op verzoek). Grote kledingkast. Badkamer met grote douche.
Interactieve tv. Telefoon. Wifi beschikbaar (tegen betaling).
Mini-bar, Nespresso en een kluis. Airconditioning. Oppervlakte ongeveer 28 m² met balkon.
De voordelen van de MSC Yacht Club

Binnenkajuit
Alle bedden zijn zowel mogelijk in single of als dubbelbed om te vormen (op aanvraag).
Grote kleerkast, badkamer met douche, interactieve TV, telefoon, wifi verbinding (betalend) mini-bar, kluis et koffiemachine type Nespresso. Oppervlakte ongeveer 16m²
De voordelen van de MSC Yacht Club

Deluxe Suite - Wellness
Alle bedden zijn zowel mogelijk in single of als dubbelbed (op aanvraag). Grote kleerkast, badkamer met douche, interactieve TV, telefoon, wifi verbinding (tegen betaling), mini-bar, kluis en Nespresso. Airconditioning. Technogym Kinesis uitrusting
Oppervlakte ongeveer 28m² met balkon.
TechnoGym - MSC Yacht Club Wellness
Maraviglia Balkonkajuit
Meraviglia kajuit met uitzicht
Duplex Suite
Kajuit van twee verdiepingen
Het belangrijkste vertrek, verblijf/eetkamer met dubbel sofabed. De tweede verdieping, de hoofdkamer met een dubbel bed dat omgebouwd kan bouwen in twee single bedden (op aanvraag).
Airconditioning, 2 kleerkasten, 2 badkamers (een met een badkuip, een met douche), interactieve TV, 2 telefoons, wifi verbinding (betalend), mini-bar en kluis.
Groot balkon met bubbelbad. Oppervlakte ongeveer 52 m² . Aurea Beleving

Suite met hoekbalkon
Het dubbelbed kan omgevormd worden tot twee aparte bedden (op aanvraag)
Airconditioning, grote kleerkast, badkamer met douche, interactieve TV, telefoon, wifi verbinding beschikbaar (betalend), mini-bar en kluis.
Grote hoekbalkon met eigen bubbelbad. Oppervlakte ongeveer 28-38 vierkante meter.
Aurea Beleving

Familiekajuiten
Mogelijkheid om tot 10 personen te herbergen, onze familiekajuiten omvatten twee of meer communicerende kajuiten met telkens een eigen badkamer. Dit logement type is enkel mogelijkheid in de Fantastica belevenis. Geschikt voor maximaal 10 personen.Fantastica Beleving


Balkonkajuit
Alle bedden kunnen zowel tot enkel of dubbel geboekt worden (twin op aanvraag)
Grote kledingkast, badkamer met douche of bad, interactieve TV, telefoon, Wifi connectie beschikbaar (betalend), mini-bar, airconditioning en kluis. Oppervlakte, 19 m²*
Kajuiten voor mensen met een beperking zijn groter. Bella/Fantastica/Wellness/Aurea Beleving

Zeezichtkajuit
Alle bedden kunnen zowel tot enkel of dubbel geboekt worden (twin op aanvraag)
Ruime kledingkast, badkamer met douche, interactieve TV, telefoon. Wifi connectie beschikbaar (tegen betaling), mini-bar, kluis en airconditioning.
Oppervlakte: 15-18 m² . Bella/Fantastica/Wellness/ Beleving

Binnenkajuit
Alle bedden kunnen zowel tot enkel of dubbel geboekt worden (twin op aanvraag)
Ruime kledingkast, badkamer met douche, interactieve TV, telefoon. Wifi connectie beschikbaar (tegen betaling), mini-bar, kluis en airconditioning.
Oppervlakte: 16m² . Bella/Fantastica/Wellness/ Beleving

MSC Seaside, een revolutionair nieuw cruiseschip.

Stacks Image 15706
MSC Seaside herschrijft het reglementenboek voor het design van cruiseschepen door binnen en buiten ruimtes aan één te sluiten om u met de zee te verbinden als nooit te voren. Omheen het gehele schip tot dek 8 vindt u een unieke promenade op zeeniveau vol met restaurants, bars, winkels en een zwembad die met de zee verbonden is. Vanuit de twee-dek glazen atrium en de panoramische liften kunt u nog meer genieten van het adembenemend uitzicht
Stacks Image 15709
Innovatieve accomodatie
Zelfs de accommodatie biedt u nieuwe ervaringen, dankzij onder andere met elkaar verbonden kajuiten voor groepen en gezinnen tot 10 personen, en luxe suites met eigen jacuzzi en hangende tuinen, terwijl de verbeterde MSC Yacht Club een solarium, een lounge en een prive zwembad biedt.

Entertainment voor alle leeftijden
De spectaculaire recreatieve faciliteiten bieden veel mogelijkheden voor gezinnen, met bijvoorbeeld een life-size bowling, een interactief waterpark op verschillende niveaus met 5 glijbanen, evenals speeltuinen van LEGO en Chicco.

MSC Cruises
Een jonge vloot smaakvol ingerichte cruiseschepen.

De interieurs van de MSC cruiseschepen zijn een combinatie van artistieke creativiteit, duurzame en hoogkwalitatieve materialen, moderne technologie en het vakmanschap van innovatieve designers en ontwerpers.
Terwijl bijna elk jaar een volledig nieuw schip in gebruik wordt genomen worden bestaande schepen geregeld totaal gerenoveerd en opgewaardeerd.
Alle 12 schepen beantwoorden aan dezelfde standaard kwaliteitsnormen van MSC Cruises maar zijn toch stuk voor stuk aparte pareltjes met eigen typische kenmerken en accenten.
Naar grootte, faciliteiten en hutaccommodaties wordt de MSC-vloot ingedeeld in drie groepen van telkens 4 schepen.
 • Fantasia klasse : MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Splendida en MSC Fantasia
 • Musica klasse : MSC Magnifica, MSC Poesia, MSC Orchestra en MSC Musica
 • Lirica klasse : MSC Opera, MSC Lirica, MSC Sinfonia en MSC Armonia
Boek vanaf nu uw cruise en geniet van een korting van 5%!
De toekomst van het cruisen is lumineuzer, slimmer en dichter bij de zee. En deze toekomst is al zichtbaar aan de horizon !
Vanaf december 2017 kan u het revolutionaire en nieuwe vlaggenschip, MSC Seaside, ontdekken, en verken tijdens uw vakantie de prachtige eilanden, het turquoise zeewater en de ongerepte stranden van de Caraïben.
Dit aanbod is beperkt in tijd, dus aarzel niet: boek nu en geniet van 5% korting !

Fantasia klasse

Avantgarde design, innovatieve voorzieningen, hoogtechnologische faciliteiten en introductie van de luxueuse MSC Yacht Club.
 • MSC Preziosa
  Stacks Image 7144
  8,2/10
  Zoover
  MSC Preziosa, (° 2013 - 139.000 BRT - 333 m x 38 m) Het nieuwste MSC cruiseschip, 1751 kajuiten waarvan 1044 met balkon, 90 gezinskajuiten, 28 suites en 69 MSC Yacht Club kajuiten. 45 kajuiten aangepast voor mindervaliden.Een prachtig zwembadencomplex met ‘Infinity’ pool, 12 whirlpools, een bowlingbaan, een sportcentrum met sportvelden, een fitnesscentrum, een speelparadijs voor de kinderen en de MSC Aurea Spa.
 • MSC Divina
  Stacks Image 7155
  8,3/10
  Zoover
  MSC Divina , (° 2012 - 139.000 BRT - 333 m x 38 m) Zusterschip van MSC Preziosa, 1751 kajuiten waarvan 1044 met balkon, 90 gezinskajuiten, 28 suites en 69 MSC Yacht Club kajuiten. 45 kajuiten aangepast voor mindervaliden. Alle ingrediënten van de superieure Fantasia klasse zijn hier aanwezig met ondermeer een 1500 vierkante meter grote thalassoruimte, interactieve sportbar, een trendy fusion restaurant en het prachtige “infinity” zwembad waarbij je je als het ware in de open zee waant.
 • MSC Splendida
  Stacks Image 7159
  8,1/10
  Zoover
  MSC Splendida (°2009 - 138.000 BRT - 333 m x 38 m), 1637 kajuiten waarvan 1143 met balkon, 36 suites en 71 MSC Yacht Club kajuiten. 43 kajuiten aangepast voor mindervaliden. Samen met zusterschip MSC Fantasia, de eerste twee schepen van de superieure Fantasia klasse met naast de “normale” MSC boordfaciliteiten enkele extravaganza zoals ondermeer squashterrein, Formule 1 simulator, zwembadcomplex met glijbaan, TexMex restaurant enz.
 • MSC Fantasia
  Stacks Image 7163
  7,8/10
  Zoover
  MSC Fantasia (°2008 - 138.000 BRT - 333 m x 38 m), 1637 kajuiten waarvan 1143 met balkon, 36 suites en 71 MSC Yacht Club kajuiten. 43 kajuiten aangepast voor mindervaliden. Het eerste MSC cruiseschip van de superieure Fantasia klasse was bij de tewaterlating op dat ogenblik het grootste cruiseschip ooit gebouwd voor een Europese rederij en blijft tot op heden een trendsetter en voorbeeld voor de ganse cruisemarkt. Design en technologie gaan hier hand in hand en met 27000 vierkante meter gemeenschappelijke ruimtes een cruiseschip waarop je je nooit kan vervelen.
Alle items openen Opnieuw sluiten

Muscia klasse

Maximaal comfort, ontspanning en verfijnde service aan boord van een middelgroot luxe cruiseschip
 • MSC Magnifica
  Stacks Image 7222
  7,4/10
  Zoover
  MSC Magnifica, (° 2013 - 95.000 BRT - 295 m x 32 m) Het nieuwste MSC cruiseschip in de Musica-klasse, 1259 kajuiten waarvan 779 met balkon en 18 suites. 16 kajuiten aangepast voor mindervaliden. 3 zwembaden waarvan 1 met schuifdak voor de minder zonnige dagen . En natuurlijk ook op de Musica-klasse schepen het MSC Aurea Spa center.
 • MSC Poesia
  Stacks Image 7229
  7,8/10
  Zoover
  MSC Poesia , (° 2008 - 93.000 BRT - 294 m x 32 m) Het derde Musica-klasse schip met 1275 kajuiten waarvan 809 met balkon en 18 suites. 17 kajuiten aangepast voor mindervaliden. MSC Poesia staat voor Italiaanse flair met een Oosterse knipoog in de Sushi bar, de Zen Garden en aan de spectaculaire atrium waterval. MSC Poesia is ook perfect geschikt voor een vakantie met kinderen, groot en klein .
 • MSC Orchestra
  Stacks Image 7236
  7,2/10
  Zoover
  MSC Orchestra (°2007 - 92.400 BRT - 294 m x 32 m), 1275 kajuiten waarvan 809 met balkon en 18 suites . 18 kajuiten zijn aangepast en speciaal ingericht voor mindervaliden. Aan boord van MSC Orchestra reis je als het ware doorheen de continenten; benevens de MSC alom geapprecieerde Italiaanse flair vind je Oosterse gastvrijheid in het Chinese Shangai restaurant of Afrikaanse gemoedelijkheid in de exotische Savannah bar of geniet je van je favoriete coctail of longdrink in de glitterende Hollywood-style Zaffiro Bar
 • MSC Musica
  Stacks Image 7243
  7,2/10
  Zoover
  MSC Musica (°2006 - 92.400 BRT - 294 m x 32 m), 1275 kajuiten waarvan 809 met balkon en 18 suites . 18 kajuiten zijn aangepast en speciaal ingericht voor mindervaliden. Het eerste MSC cruiseschip van de Musica klasse was van bij het begin één van de meest succesvolle cruiseschepen omdat het op een geraffineerde manier luxe, gezelligheid, technologie en comfort samenbracht in één gans nieuw concept dat vooral door Europese gasten ten zeerste wordt geapprecieerd.
Alle items openen Opnieuw sluiten

Lirica klasse

De MSC “Lirica-klasse” cruiseschepen zijn de ideale keuze voor wie houdt van de gemoedelijkheid aan boord van een wat minder groot elegant ingericht cruiseschip met een nostalgisch Italiaans karakter maar toch modern op gebied van comfort en veiligheid.
 • MSC Opera
  Stacks Image 7332
  7,2/10
  Zoover
  MSC Opera, (° 2004 - 59.000 BRT - 251 m x 29 m) Het buitenbeentje in de MSC Lirica-klasse en waarschijnlijk het meest Italiaanse schip met 878 kajuiten waarvan 172 met balkon en 28 suites.
 • MSC Lirica
  Stacks Image 7339
  7,5/10
  Zoover
  MSC Lirica, (° 2003 - 59.000 BRT - 251 m x 29 m) Het eerste voor MSC cruises gebouwde schip na de overname van Festival cruises door de Italiaanse redersfamilie Aponte, eigenaars van Mediterranean Shipping Company, één der belangrijkste vrachtschepenrederijen ter wereld. Het is dan ook het eerste cruiseschip met MSC signatuur van elegant design, comfort en moderne technologie . Er zijn “slechts” 795 kajuiten waarvan 132 balkonsuites.
 • MSC Sinfonia
  Stacks Image 7346
  6,5/10
  Zoover
  MSC Sinfonia, (° 2002 - 59.000 BRT - 251 m x 29 m) is zoals MSC Armonia gebouwd in opdracht van Festival Cruises en vaart sinds 2005 onder MSC vlag. De inrichting en decoratie zijn misschien minder flashy, met meer traditionele materialen, maar vallen zeer in de smaak van de cruiseliefhebbers met een beetje heimwee naar de grandeur van de vroegere passagiersschepen. MSC Sinfonia zal het tweede MSC - schip zijn dat binnen het prestigieuse MSC Renaissance renovatieproject zal worden vergroot en vernieuwd .
 • MSC Armonia
  Stacks Image 7353
  6,6/10
  Zoover
  MSC Armonia, (° 2001 - 59.000 BRT - 251 m x 29 m) is zoals MSC Sinfonia gebouwd in opdracht van Festival Cruises en vaart sinds 2005 onder MSC vlag. De inrichting en decoratie zijn misschien minder flashy, met meer traditionele materialen, maar vallen zeer in de smaak van de cruiseliefhebbers met een beetje heimwee naar de grandeur van de vroegere passagiersschepen. MSC Armonia is het eerste MSC - schip dat binnen het prestigieuse MSC Renaissance renovatieproject eind 2014 werd omgebouwd en vernieuwd .
Alle items openen Opnieuw sluiten
MSC Vloot