Go4Cruise

Uw 24/7 cruise-adviseur
uw cruise is onze passie

Stacks Image 853

MSC “Plus”, vele extra’s, nog meer genieten

MSC Cruises biedt U meer dan een toffe cruisevakantie aan boord van een prachtig luxe cruiseschip. Zowel voor als tijdens de cruise biedt MSC cruises een brede waaier aan extra diensten en opties die meestal tegelijk met de cruise voor U kunnen gereserveerd worden.
 • Fly & Cruise, zorgeloos vertrekken

  Open or Close
  Boekt U een MSC Fly & Cruise dan kan U met een gerust hart op reis. MSC zorgt voor de reservering van de vluchten van en naar Brussel die het best aansluiten op het vertrek en aankomst van uw cruise. Bovendien hoeft U zich geen zorgen te maken over eventuële vertraging van de vlucht bij de heenreis, MSC zal het nodige doen om U zo snel en comfortabel mogelijk aan boord te brengen. Ook bij achtergebleven bagage, zal MSC voor U contact nemen met de betreffende luchtvaartmaatschappij om Uw bagage zo snel mogelijk te recupereren en aan boord van het schip te brengen.
  Een MSC Fly & Cruise pakket omvat benevens de heen-en terugvlucht ook gratis transfers tussen de luchthaven en het schip en speciale assistentie op de luchthaven van bestemming .
 • Park & Cruise, uw auto in veilige handen

  Open or Close
  Voor wie met de eigen wagen naar de haven van vertrek rijdt, biedt MSC Cruises een makkelijke en voordelige parkeerformule. U rijdt gewoon tot aan de plaats in de haven waar de bagage wordt ingechecked. Naargelang de faciliteiten in de stad van vertrek rijdt U dan zelf naar de aangewezen parking in of in de buurt van de haven en stapt U op de speciale MSC shuttlebus, ofwel zal een medewerker van de parking uw wagen in ontvangst nemen zodat U onmiddellijk aan boord kan. Ook inzake betaling hoeft U zich geen zorgen te maken want de kosten worden automatisch verrekend op uw boordrekening bij het einde van de cruise.
  Momenteel is Park & Cruise mogelijk bij vertrek uit volgende havens:
  • in Italië: Genua, Civitavecchia (Rome), Napels, Salerno, Palermo en Catania (Sicilië), Bari, Ancona, Venetië, La Spezia.
  • in Duitsland: Hamburg, Kiel en Warnemünde
  • in Spanje : in Barcelona en Valencia
 • MSC promoties

  Open or Close
  MSC heeft een zeer dynamische marketing strategie ontwikkeld. Dagelijks worden zeer gedetailleerde updates uitgerold van de beschikbaarheden en dit voor alle schepen en alle bestemmingen. Op basis hiervan worden frequent speciale acties aangekondigd die dan slechts voor een beperkte periode en gelimiteerd aanbod geldig zijn. Belangrijk dus om geregeld een kijkje te nemen op de website van iCamp waar deze acties dagelijks geactualiseerd worden.
 • MSC “Grand Voyages”, exclusief en all inclusive

  Open or Close
  MSC heeft voor de wereldreiziger een exclusief aanbod “Verre Reizen”. Prachtige cruises naar exotische en mytische bestemmingen, echte ontdekkingsreizen op zoek naar vreemde culturen, historie en wonderen der natuur.
  Deze exclusieve cruises naar ondermeer Zuid-Africa, Zuid-Amerika en Australië worden aangeboden inclusief drankenpakket, excursies en andere voordelen.
 • MSC excursies, zorgeloos ontdekken

  Open or Close
  In elke aanleghaven zal U in het uitgebreide MSC excursieprogramma altijd één of meer voor U perfect passende excursie vinden. MSC excursies zijn steeds zeer verzorgd, in samenwerking met de beste lokale agenten en met ervaren gidsen. Er zijn excursies voor actieve gasten, voor cultuurliefhebbers, geschikt voor alle leeftijden en voor alle interesses en in verscheidene talen (sporadisch ook in het Nederlands). Schrijft U in voor een door MSC georganiseerde excursie dan hoeft U zich ook geen zorgen te maken voor vertragingen of onvoorzien oponthoud onderweg; het schip zal steeds wachten tot de laatste excursie is teruggekeerd. Best excursies voor vertrek reserveren want populaire excursies kunnen snel volgeboekt zijn. MSC biedt ook excursiepakketten aan waarbij U tegelijk inschrijft voor 3 of 4 excursies voor één pakketprijs die aanzienlijk voordeliger is dan de som van de afzonderlijke excursies .
 • MSC Aurea Spa, Zensationeel

  Open or Close
  MSC Aurea Spa is uniek bij MSC Cruises en is sinoniem voor een zeer goed uitgeruste gym, spabehandelingen en beautyfaciliteiten in een prachtige omgeving. U wordt bediend door Balinese masseuses, schoonheidstherapisten, haarstylisten, yoga instructeurs, persoonlijke trainers en zelfs een eigen spa dokter. Een spa-ervaring die uw cruise veel meer maakt dan een vakantie, want u keert helemaal 'zen' terug naar huis. U kan kiezen tussen meer dan 10 verschillende wellness-pakketten van 3, 4 of 5 behandelingen tegen speciale pakketprijs. Deze pakketten kunnen voor vertrek worden gereserveerd, U spreekt de dagen en uren dan verder af aan boord met het management van MSC Aurea Spa.
MSC Plus, extra services