Go4Cruise

Uw 24/7 cruise-adviseur
uw cruise is onze passie

Stacks Image 853

MSC keuze drankenpakketten naar ieders wens

Aan boord van MSC cruises heeft U zowel in de restaurants als in de bars een uitgebreide keuze dranken, alcoholische en niet-alcoholische, wijn, bier, coctails, longdrinks, softdrinks, waters aan democratische prijzen. Maar U kan op uw drankenbudget nog heel wat Euro’s besparen met de verschillende drankpakketten die MSC haar gasten aanbiedt.

Allegro

Het allegro pakket omvat 4 flessen wijn + 7 flessen mineraal water of 14 glazen bier van 40 cl (van het vat)
Voor de kinderen omvat het pakket 14 frisdranken of fruitsappen

Tarief

69 €
(kinderen 34 €)

Cheers!

Het Cheers! drankenpakket omvat onbeperkte consumptie tijdens lunch en diner van alcoholische en niet-alcolholische dranken inclusief huiswijn, bier van ’t vat, frisdranken en mineraalwater.
Voor de kinderen omvat het pakket onbeperkt frisdranken, mineraalwater en fruitsappen tijdens lunch en diner.

Tarief

16,50 € per dag
(kinderen 9 € per dag)

Allegrissimo

Het allegrissimopakket omvat onbeperkte consumptie van een brede keuze aan alkoholische en niet-alcoholische dranken inclusief wijn geserveerd per glas (wit, rood, rosé en schuimwijn te kiezen uit de “Allegrissimo” selectie), bier van ’t vat, frisdrank, mineraalwater, diverse warme dranken een een grote variëteit coctails, longdrinks van de barlist en ijsroom.
Voor de kinderen omvat het pakket onbeperkt frisdranken, mineraalwater en fruitsappen + ijsroom.

Tarief

26 € per dag
(kinderen 12 € per dag)

Allegrissimo Premium

Het Allegrissimo Premium pakket omvat benevens de dranken voorzien in het standaard Allegrissimo pakket: keuze uit speciale selectie wijnen, bier uit de fles, alle drankjes aan de bar, dranken in de kajuit (minibar + mineraalwater), diverse soorten ijscrème en versnaperingen uit het “Gelateria” menu, patisserie en roomservice gerechten.
Voor de kinderen zelfde als voor volwassene bij uitzondering van de alcoholische dranken inclusief smoothies en milkshakes.

Tarief

44 € per dag
(kinderen 21 € per dag)

Wijn

U heeft de keuze uit 3 wijnpakketten.
Klassiek: 6 flessen geselecteerde wijnen (Franse, Italiaanse en Duitse wijnen) + 1 fles prosecco + 7 flessen mineraalwater.
Bio-pakket : 6 flessen biologische wijn + 7 flessen mineraalwater
Select-pakket : 5 flessen Sommelier-wijnen + 1 fles Champagne + 7 flessen mineraalwater.

Tarief

115 € (Klassiek)
185 € (Bio)
230 € (Select)

Koffie

Het koffiepakket omvat 15 speciale koffies zoals cappuccino, cafe latte, espresso, ijskoffie.

Tarief

23 €

In de MSC brochure vindt U in extenso alle informatie i.v.m. bovenstaande drankenpakketten met ondermeer de routes en bestemmingen waar deze pakketten te verkrijgen zijn en eventuële restricties. Sommige pakketten en tarieven kunnen in de loop van het jaar worden aangepast, geschrapt of vervangen worden. Alle pakketten kunnen tot 4 dagen voor vertrek gereserveerd worden.
MSC drankenpakket Allegrissimà