Go4Cruise

Uw 24/7 cruise-adviseur
uw cruise is onze passie

Stacks Image 3
Zeecruises zijn een ideale reisformule voor groepen maar vragen ook een zeer speciale aanpak.
Elke groep is verschillend en niet elke rederij of schip is geschikt voor elke groep.
De juiste keuzes maken is dan ook zeer belangrijk, welke rederij, welk schip, welke route zijn de eerste cruciale vragen.
Aandachtig en grondig de wensen en de verwachtingen van de groep analyseren is altijd de basis van ons advies.
Een sterke commerciële relatie met vele cruiserederijen laten ons toe voor elke groep de meest voordelige prijzen en voorwaarden te bedingen zonder énige toegeving wat kwaliteit betreft.
Eens de definitieve keuzes gemaakt, zorgen wij voor een vlot verloop van de administratieve procedures voor vertrek: beheer van de inschrijvingen, verzamelen van de verplichte persoonsgegevens, desgewenst opvolging individuële betalingen, bespreking en reservering van extra diensten aan boord, advies bij samenstelling interessante excursiepakketten, online check'in en distributie van reisdokumenten.
Zo organiseren we graag pre-cruise informatiemeetings en sturen meestal gepersonaliseerde e-nieuwsbrieven naar de deelnemers.
Alle groepen worden begeleid door een ervaren 2-talige Go4Cruise medewerker (vanaf 20 deelnemers) die tijdens de ganse reis permanent en exclusief ter beschikking staat van de groep en de link is tussen de deelnemers en de bemanning van het schip.

Genieten van speciale groepstarieven kan reeds, afhankelijk van de rederij, vanaf 15 à 25 personen of 10 kajuiten.

Vrijblijvende prijsofferte voor groepen enkel na afspraak met de verantwoordelijke van de groep, vereniging of bedrijf. Vastleggen van de afspraak kan met onderstaand formuliertje.

Begeleide cruises voor groepen, verenigingen en bedrijven